Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 13 октября 2011, 08:20
4431
7

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Треба змінити деякі пункти правил»

Український боксер міг залишити любительский бокс

| Обновлено 13 октября 2011, 08:20
4431
7
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Треба змінити деякі пункти правил»
Василий Ломаченко
- Скажу відверто, на цьому чемпіонаті світу в мене вже не було того бажання та натхнення боксувати, як я це робив на чемпіонаті світу в Чикаго чи Олімпійських Іграх в Пекіні, - розпочав Василь Ломаченко.

- Можливо, тому, що ти не відчуваєш конкуренції?
- Зовсім ні. Конкуренція, навпаки, зростає. Якщо подивитися на результати моїх боїв, то не можна сказати, що я їх виграв досить легко.

- Ти міг і взагалі припинити свої виступи на чемпіонаті світу, навіть не отримавши олімпійської ліцензії! Якими були б твої подальші дії?
- На наступний день я стовідсотково припинив би виступи у любительському спорті.

- І що, навіть не спробував би свої сили у ліцензійних турнірах?
- Зрозумійте, я готувався до цьогорічного чемпіонату світу дуже наполегливо: щоденні тренування, робота до останнього поту, збори разом з командою, виступав на різноманітних турнірах, аби більш якісно підготуватися до цих змагань, а тут купка людей ставить на мені хрест і просто відверто засуджує! Я поважаю себе та працю мого батька і не хочу підкорятися цій незрозумілій системі.

- Ще одним скандальним моментом на цьому чемпіонаті світу була дискваліфікація твого одвічного суперника Альберта Селімова (Росія) (у середині другого раунду росіянин наніс удар нижче поясу супернику, після чого рефері вирішив дискваліфікувати боксера, аргументуючи, що росіянин робив це навмисно). Скажи, чи бачив ти цей бій? Чи тягнули дії росіянина на дискваліфікацію?
- Цей бій я бачив. Скажу чесно: це була відверта симуляція з боксу венесуельського боксера. Там був не настільки сильний удар, як намагався це показати суперник Альберта.

- Як вважаєш, який є вихід, щоб уникати таких непорозумінь?
- Треба змінити деякі пункти правил. Необхідно дати боксеру декілька хвилин, аби той відновився, та продовжувати бій. Адже венесуелець, який вийшов до наступного кола змагань, одразу з великим рахунком поступився наступному супернику, а Альберт Селімов як мінімум зачепився би за нагороди.

- Багато спеціалістів, аналізуючи та порівнюючи той рівень боксу, який ти демонстрував на олімпійських Іграх у Пекіні, та цьогорічним чемпіонатом світу, в один голос говорили, що ти не викладався на сто відсотків... Погодишся з такою думкою?
- Кожен має право на свою думку, проте, від себе скажу, що це повна маячня. Василь Ломаченко з першої і до останньої секунди викладається на ринзі на сто відсотків! Я навіть ніколи не дивлюсь, хто мій суперник. Коли виходжу на поєдинок, то думаю лише про свої дії. На змаганнях такого рівня, як чемпіонат світу, ніхто з боксерів не може собі дозволити боксувати у пів сили.

- Який з боїв на змаганнях можна віднести до найважчих?
- Усі бої без виключення були складними, лише перший бій склався для мене доволі легко.

fbu.net.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
symbat
бля почему здесь написано на украинском. Судя по комментам у вас в Украине только новости на украинском а говорят все по русский да? потому что везде комменты на русском.
Xian
Ну дай людям порадоваться. ;) У них по этому вопросу комплекс неполноценности, так пускай думают, что Василий говорит на украинском. )))
ЗЫ. Общаясь с Василием в быту, НИ РАЗУ от него не слышал украинского слова. Но он и без этого принёс больше славы Украине, чем тысяча закомплексованных свидомитов.
Jossy (Донецк)
Судя по сайту-источнику, у нас вся сборная, включая тренерский состав, говорит исключительно на украинском языке... ))
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
radio_slushatel
ну ,дивiться
Васька запросто на мовi
ly_II
Будем надіятися на чемпіонство в ОІ і відразу в профі, як на мене це буде дуже цікавий варіант, Василь дасть там жару! Молодець і все!
rodrigez_robert
Настоящий чемп, в отличии от мажоров в ДК