Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
1891
5

Сергій Бубка зустрівся з героями чемпіонату світу з боксу

Василь Ломаченко подарував президентові НОК боксерські перчатки

Сергій Бубка зустрівся з героями чемпіонату світу з боксу
Сьогодні президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка зустрівся з керівництвом Федерації боксу, а також спортсменами і тренерами, які феєрично виступили на світовій першості в Баку.

Головний олімпієць країни відзначив, що завойовані 5 нагород та 6 олімпійських ліцензій – не лише блискучий виступ і національний рекорд, а й епохальна подія в світовому боксі. Раніше в далекому 1974 році боксери Куби завойовували 3 золоті нагороди, українці ж привезли з Баку 4 медалі найвищого ґатунку і переконливо посіли 1-е загальнокомандне місце.

Президент НОК тепло привітав героїв і побажав ефективно і успішно підготуватися до олімпійських стартів наступного року в Лондоні. «Дуже приємно, що зараз у вас хвилини слави. Зустріч із Президентом України, державні нагороди – це свідчення відношення держави та її керівництва до наших спортсменів. Однак вже зараз треба знову йти в бій – не за горами Лондон, де від вас вже будуть чекати лише високих результатів», – зазначив Сергій Бубка.

У свою чергу, боксери щиро подякували Національному олімпійському комітету та його президенту за постійну підтримку. На пам’ять від національної збірної з боксу Олімпійський чемпіон та дворазовий чемпіон світу Василь Ломаченко вручив Сергію Бубці боксерські рукавиці.

Завершилась зустріч неформальною дискусією, під час якої присутні обговорили питання олімпійської підготовки, системи олімпійського відбору, суддівства та інші питання.

НОК України
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
radio_slushatel
У нас хоть с какого региона выбери будет-украл ,выпил ,в тюрьму .
radio_slushatel
В курсе ,что им дадут?
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Івась
«Дуже приємно, що зараз у вас хвилини слави. Зустріч із Президентом України, державні нагороди – це свідчення відношення держави та її керівництва до наших спортсменів..."
____________________
перед чемпионатом боксеры говорили об обратном: недостаточном финансировании...
а сейчас должны сказать спасибо Президенту... ну и жытелям Донбасса