Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 25 марта 2014, 13:12
3993
1

Денис БЕРИНЧИК: «Наша команда в полной боевой готовности»

Боксеры «Украинских Атаманов» поделились ожиданиями от предстоящего матча с «Командой России»

| Обновлено 25 марта 2014, 13:12
3993
1
Денис БЕРИНЧИК: «Наша команда в полной боевой готовности»

Вже за тиждень на «Українських отаманів» очікує одна з найвідповідальніших миттєвостей – старт плей-фф четвертого сезону Всесвітньої серії боксу. 31 березня, діючі володарі срібного кубку ВСБ розпочнуть боротьбу у вісімці найсильніших боксерських колективів світу, де першим випробуванням для наших козаків на стадії чвертьфіналу стане «Команда Росії». Сказати, що ця зустріч довгоочікувана – це не сказати нічого, адже у ринзі зустрінуться одні з найсильніших світових шкіл боксу, лідери останніх чемпіонатів світу та Європи.

Своїми думками стосовно найближчої матчевої зустрічі поділилися з нами лідери професійного боксерського клубу «Українські отамани», які виокремили важливість спортивної складової і закликали до уникнення маніпуляцій крізь призму політичних конфліктів.

Дмитро Митрофанов:

Для мене це звичайні змагання. Поточні. Я не створюю навколо них ажіотажу через ситуацію в країні і для мене це спорт, перш за все. З приводу місця проведення матчу, то мені нема різниці де боксувати. Ми звикли боксувати в Києві, але й з радістю побоксуємо в Донецьку. Головне, я хочу закликати людей не піддаватися політичним  і не розглядати наш майбутній матч як «арену для з’ясування політичних питань». Для мене бокс окремо від політики. Стосовно атмосфери у команді, то ми в курсі всіх подій і говоримо про них й переживаємо за свою країну. Я, особисто, проти війни. Але бокс окремо від усього.

Микола Буценко

Ми не піддаємося жодному ажіотажу. Робимо свою роботу: тренуємось, виходимо і боксуємо. Політика нас не стосується. Настрій чудовий, бойовий. Готові боксувати на будь-якому рингу. В Москву поїдемо, якщо так вирішили організатори. А яка, власне, різниця? Кожен має займатись своєю справою. Моя головна справа – це вдало виступити, перемогти ті гідно представити честь нашої країни. Хлопці ретельно та наполегливо тренувались та тренуться до цього матчу – це ж вже чвертьфінал, ось що важливо. Маємо сильних суперників, але наша команда підготовлена і морально, і фізично. Їдемо лише за перемогою в піднесеному настрої!

Вадим Кудряков

Це буде війна між лідерами боксу. Росія важливий, важкий та сильний суперник і цього разу виживе лише найсильніший. Ми зробили все можливе з нашого боку, щоб привести себе у чудову форму перед матчем. Настрій піднесений, травмувань нема, можемо їхати і боротися за перемогу.

Жодні перепетії не повінни впливати на спорт та настрій команди зокрема. Не можу віщувати якісь попередні результати, адже супротивник дійсно дуже сильний та матч буде напруженим, але всі прагнемо до перемоги. В нас сильний клад команди, а отже поїдемо доводити свою першість. Зараз живемо на базі, тренуємось, докладаємо максимум зусиль. Де саме проходитеме матч – нам не важливо. Дуже багато якихось безглуздих пліток навколо цього ходить, роздмухуваання ситуації, бо це на руку в сучасних українських реаліях, але це не має впливати на бокс. Я сказав, що це буде війна на рингу, але війна красивого спорту та вправності.

Денис Берінчик

Спорт окремо від політики – це утопія, якої важко досягти. Насправді, спорт перетинається з політико дуже часто і не лише зараз, але й на попередніх чемпіонатах, на Олімпіадах. Це протиборство інтересів держав і, звісно, кожен хоче, щоб саме його прапор було піднято після змагань. Існує багато підводних каменів, але наша справа тренуватися, виходити на ринг та перемагати.

Росія – серйозний суперник. Про спортсменів своєї ваги можу сказати, що мені буде цікаво зустрітися з ними і це буде важкий та захоплюючий двобій. Один з хлопців чемпіон Європи, з іншим вже доводилось зустрічатись у 2013 році і тоді я програв, але я  готовий вийти на ринг та зробити все можливе, щоб показати гідний рівень на будь-якій території.

Усі ці переноси матчів видаються дивними. Ми були готові їхати до Москви і зараз не проти цього. Все було зроблено до змагань: режим тренувань, тренер підводив нас до піку форми. Всі ці переноси, звісно, вибивають з колії та режиму, але наша команда зараз у повній бойовій готовності. Нам байдуже до політики і я не знаю чому росіяни не хотіли їхати до Києва через ці політичні перепетії. Для мене важливо показати на рингу красивий бокс.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.