Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 02 ноября 2014, 16:07
3317
0

Денис ЛАЗАРЕВ: «На ринге - я воин»

Автор первой украинской победы в APB рассказал о своих перспективах

| Обновлено 02 ноября 2014, 16:07
3317
0
Денис ЛАЗАРЕВ: «На ринге - я воин»

Перемога Дениса Лазарєва над угорцем Джул Кейтом у своєму дебютному поєдинку APB не підлягає жодному сумніву – від самого початку бою український боксер, колишній учасник клубу «Українські Отамани»  впевнено показав хто хазяїн рингу. Нагадаємо, що першеу серію двобоїв Денис проводить в Азербайджані, місті Баку і наступним його суперником стане росіянин Андрій Замковий – призер Олімпіади у Лондоні 2012 року. Між зустрічами Денис Лараєв повернувся додому і з радістю поділився із нами враженнями від нового проекту APB та своїм бойовим настроєм на нові перемоги. З розмови із кореспондентом ФБУ очевидно – Лазарєв налаштований надрішуче і готовий поділитися цією рішучістю із читачами нашого порталу.

- Денис, з якими труднощами довелось зіштовхнутись у бою з першим супротивником, угорцем Джул Кейтом?
- Насправді, більш важко психологічно ніж фізично, адже це був мій перший бій у APB. Але коли налаштовуєш себе, що суперник такий самий боксер як і ти: дві руки, дві ноги, – то відпадають усі сумніви. Я знав, що боксер з Угорщини  триразовий учасник і призер Олімпійських ігор, знав, що він чемпіон світу та Європи, але це абсолютно не зупиняє, навіть навпаки – такий-собі поштовх працювати ще більше.

На рингу – я воїн. Для мене кожен матч – це справжній бій. Я йду лише за перемогою, тренуюсь на грані своїх можливостей, а інколи і поза нею. Гадаю, що з такою впевненістю можна перемагати (прим. сміється).

- Тобто тепер, коли вже здобув перший досвід, буде легше боксувати проти наступного супротивника?
- Скажу чесно, всі спортсмени, які прийшли в APB надзвичайно сильні. Взагалі нема нікого, як кажуть, «прохідного». Кожен з них вже вийшов на високий рівень, деякі навіть на олімпійський. Наступний бій буде проти росіянина Андрія Замкового (прим. бронзовий призер Олімпіади 2012 у Лондоні) і я анітрохи не втратив свого запалу на перемогу.

- Денис, чого ти очікуєш від проекту APB? Адже зі слів боксерів, які тренуються з тобою, ти зараз «пашеш» на результат як ніколи в житті. Така наснага має бути зумовлена високою планкою, яку ти собі ставиш.
- Я реально розумію, що для мене це єдина можливість потрапити на Олімпіаду, адже потім збираюсь залишати любительський бокс. Тобто, Олімпіада – це моя головна мета. APB – комерційний проект, і дехто може ставити за самоціль наварити на цьому грошей, але моєю кінцевою точкою в проекті є олімпійська ліцензія і ніщо інше.

Ну і ще хочу додати, що не важливо як буде складатися ситуація в рингу, буду я перемагати чи програвати, але найголовніше для мене – це відстояти свою честь!

- Яке враження справив на тебе Азербайджан та Баку зокрема?
- Цілими днями гуляв містом: старим і новим: загалом пейзаж хмарочосів дуже раптово переходить у сільську місцевість. Трохи незвичний контраст. Більше не летітиму аж за 6 днів, оскільки вже встиг подивитись усе, що мені було цікаво. Ну і щоб ти розуміла, то ціни тут  не зовсім по українській кишені: дві чашки кави – 12 євро, таксі – 8 євро. Тобто рівень життя вищий і ціни відповідно теж.

Все що стосується розміщення, нам забезпечили: трьохразове харчування, зал прямо у готелі, все поруч. Але особисто мені хотілося б більш комфортних умов від приймаючої сторони,  ну принаймні, щоб не довелося чекати годину у аеропорту поки зустрінуть. 

По місту скрізь ходимо разом із тренером (прим. Денис  тренується під керівництвом Андрія Шпака). Він – найбільшая моя підтримка і створює той командний дух і настрій воїна, яким я палаю зараз.

- Що скажеш про організацію самих поєдинків? Наскільки очікування грандіозного шоу справдились?
- Чесно, коли тобі за кілька хвилин у ринг – мало думаєш про шоу (прим. сміється). Було море глядачів у залі, так само багато преси на конференції, місцеве ТВ забезпечило трансляцію, місто обклеєне афішами і видно, що тут на APB чекали.

Наостанок, чи збереглась у команді APB та дружня атмосфера, якою славляться «Українські отамани»?
Я можу сказати, мій бій надихнув мене ще більше. Розумію, що пройшов складного бійця з Угорщини, далі не менш складний суперник із Росії і в свою чергу, бажаю перемог усім нашим хлопцям, з якими ми давно товаришуємо і підтримуємо одне одного!

Нагадаємо, що наступний з 4-ох боїв Денис Лазарєв проведе 28 листопада у Баку. Суперником ураїнського спортсмена стане росіянин Андрій Замковий, заслужений майстер спорту Росії та призер Олімпіади у Лондоні 2012. Трансляція бою буде доступна для усіх вболівальників та посилання на трансляцію буде виставлене у групі Федерації боксу України.

ФБУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.