Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 25 мая 2015, 11:00
3753
1

Юниорская сборная Украины по боксу — лучшая в Европе

Украинские спортсмены завоевали семь наград

| Обновлено 25 мая 2015, 11:00
3753
1
Юниорская сборная Украины по боксу — лучшая в Европе
У місті Львові упродовж 15 - 24 травня 2015 року відбулися поєдинки чемпіонату Європи з боксу серед юніорів.
 
На рингах на навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові змагалося 213 юних боксерів з 27 країн Європи. У 13 вагових категоріях проведено 200 двобоїв (з тривалістю у 3 раунди по 2 хвилини, з відпочинком  1 хвилина між раундом), які й визначили кращих боксерів-юніорів континенту.
 
Тріумфальним виявився фінальний день змагань для збірної України, адже за попередніми поєдинками семеро українських боксерів увійшли до фіналу чемпіонату. У фіналі молоді українські боксери зуміли вибороти у важких та яскравих двобоях 4 золоті та 3 срібні нагороди! Саме цей успіх забезпечив збірній команді України перше місце у загальнокомандному медальному заліку.
 
Друге місце в командному заліку здобули боксери Азербайджану, в активі яких 6 медалей (2 золоті, 2 срібні та 2 бронзові). Третє місце посіла в команда Туреччини - 4 медалі (1 золота, 1 срібна, 2 бронзові).
 
Організаційний комітет проведення чемпіонату: Міністерство молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Львівська міська рада, Федерація боксу України, відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівська обласна та міська федерації боксу.
бокс
Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Cassid
Главное не потеряться на пути во взрослую сборную.