Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
3876
2

Украинцы узнали соперников на ЧМ по боксу

На чемпионате мира в Катаре состоялась жеребьевка

Украинцы узнали соперников на ЧМ по боксу

У Катарі пройшла одна з найбільш інтригуючих закулісних баталій - офіційна церемонія жеребкування Чемпіонату світу з боксу серед чоловіків 2015. З її результатами ми і пропонуємо Вам ознайомитись.

Варто одразу відмітити, що, нажаль, відповідно до рейтингу, жоден з українських боксерів не потрапив до числа сіяних спортсменів.

Вагова категорія 49 кг

У найлегшій ваговій категорії Україна розпочне виступи одразу з 1/8 стадії змагань. У поєдинку за потрапляння до чвертьфіналу світової першості Дмитро ЗАМОТАЄВ зустрінеться з представником Англії Джошуа Інглішом. Поєдинок відбудеться 8 жовтня у вечірній програмі дня.

Вагова категорія 52 кг

Доволі складний жереб дістався Ігорю СОПІНСЬКОМУ. Вже у стартовому двобої наш боксер зустрінеться з представником Казахстану Олжасом Саттибаєвим. Поєдинок між боксерами відбудеться 7 жовтня у денній програмі змагань.

Вагова категорія 56 кг

Гідний супротивник дістався і для Миколи БУЦЕНКА. У першому колі світової першості наш боксер вийде на ринг проти чемпіона Азії нинішнього року Чатчая Бутді (Таїланд). Поєдинок відбудеться вже завтра, 6 жовтня, у денній програмі.

Вагова категорія 60 кг

Тимур БЕЛЯК розпочне свої виступи на Чемпіонаті світу з 1/16 стадії. В першому колі змагань суперником нашого боксера буде представник Грузії Отар Ераносян. Поєдинок відбудеться 7 жовтня у денній програмі змагань.

Вагова категорія 64 кг

З 1/16 стартує на світовій першості й лідер збірної України Віктор ПЕТРОВ. У першому колі змагань наш боксер зустрінеться з португальцем Даніеліто Зоррілла. Поєдинок відбудеться 6 жовтня у вечірній програмі. Варто також відмітити, що у разі виходу до 1/8 стадії змагань Віктор Петров зможе зустрітися з добре відомим український публіці по виступам за клуб «Українські отамани», бронзовим призером Олімпійських ігор 2012 року, боксером з Латвії – Евальдасом Петраускосом.

Вагова категорія 69 кг

Суперником Ярослава САМОФАЛОВА по 1/16 стане досвідчений боксер з Швеції Кларенц Гоєрам. Поєдинок відбудеться 7 жовтня у денній програмі змагань.

Вагова категорія 75 кг

Надзвичайно цікавий стартовий двобій на турнірі проведе й представник Одеси Валерій ХАРЛАМОВ. Суперником нашого боксера буде потужний ірландець Майкл Орайлі. Поєдинок відбудеться 6 жовтня у вечірній програмі змагань.

Вагова категорія 81 кг

Непростий шлях до нагород світової першості очікує й на одного з найбільш яскравих боксерів збірної України Олександра ХИЖНЯКА. Лідеру нашої команди у першому колі змагань дістався досвідчений алжирський боксер Абделхафід Бенчабла. Поєдинок відбудеться 7 жовтня у вечірній програмі змагань.

Вагова категорія 91 кг

Геворг МАНУКЯН розпочне виступи на світовій першості з 1/8 стадії змагань. Суперником нашого боксера буде переможець пари Джахон Курбонов (Таджикистан) – Ігор Якубовський (Польща). Манукян свій поєдинок проведе 8 жовтня у вечірній програмі змагань.

Вагова категорія +91 кг

У даній ваговій категорії Україна не представлена

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрей Якименко
где будут показываать ?