Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
2673
0

Украинские атаманы назвали состав на матч с кубинцами

Стали известны имена боксеров, которые будут противостоять «Кубинским укротителям»

Украинские атаманы назвали состав на матч с кубинцами

«Українським отаманам» належить провести серію заключних виїзних матчевих протистоянь на груповому етапі шостого сезону Всесвітньої серії боксу.

31 березня, у гаванській арені «Coliseo Ciudad Deportivo», о 20:30 (за місцевим часом, GMT -4), наша команда проведе перенесений матч першого кола WSB проти головних фаворитів цьогорічного розіграшу змагань – «Кубинських Домадорес». Кубинці, безперечно, будуть налаштовані взяти реванш за сенсаційну поразку у Харкові з рахунком 2:3. А вже 2 квітня нашій команді належить провести виїзне турне до Стамбулу, де о 19:30 (за мвісцевим часом, GMT +3) «Отамани» зустрінуться з «Турецькими завойовниками», яких наша команда також перемагала у Львові з рахунком 4:1.

В рамках найближчої матчевої зустрічі на Острові Свободи «Українські отамани» боксуватимуть в вагових категорій підгрупи C1 (49, 56, 64, 75, 91 кг), а вже у Туреччині наша команда змагатиметься в рамках вагових категорій С2, а саме: 52, 60, 69, 81 та понад 91 кг.

«Отамани» фактично гарантували собі місце у плей-офф шостого сезону Всесвітньої серії боксу завдяки яскравим перемогам у трьох стартових домашніх матчах. Окрім цього, прийнявши участь у необхідній кількості боїв, багато хлопців вже виконали критерії необхідні для участі у кваліфікаційному турнірі APB/WSB. Вирішивши ці важливі задачі керівництва ФБУ у цьому сезоні, ми маємо привід давати новим боксерам проявляти себе у протистояннях WSB. Це стратегія, яка себе поки виправдовує. Звичайно, ми не маємо розслаблятись і, для повної впевненості, нам необхідно набирати ще хоча б один заліковий бал. Хлопці настроєні лише перемагати – зазначив генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк. – Взагалі, результати нашої експериментальної команди у цьому сезоні – це, безумовно, успіх. Я вдячний тренерському складу «Отаманів» на чолі з Леонідом Лоївським, головному тренеру Національної збірної Дмитру Сосновському, усім особистим тренерами, яким вдалося зібрати та підготувати конкурентний склад команди, що вражає рівнем боксу та результатами у напрочуд конкурентній групі»

В матчевій зустрічі проти «Кубинських Домадорес» нашу команду представлятимуть:

Вагова категорія 49 кг: Денис КОЗАРУК

Вагова категорія 56 кг: Іван СОЛОВЙОВ

Вагова категорія 64 кг: Денис ПІСОЦЬКИЙ

Вагова категорія 75 кг: Тарас ГОЛОВАЩЕНКО

Вагова категорія 91 кг: Дмитро ЛІСОВИЙ

Трансляція матчевих зустрічей відбудеться на телеканалах UA: Перший та Спорт-1. Матчеву зустріч проти «Кубинських домадорес» в прямому ефірі транслюватиме телеканал Спорт-1, початок 1 квітня о 03:30. В записі матч проти «Домадорес» покаже телеканал UA: Перший. Початок трансляції 1 квітня о 21:30. Матчеву зустріч проти «Турецьких завойовників» покажуть у прямому ефірі телеканали UA: Перший та Спорт 1. Початок 2 квітня о 18:00.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-арбитр ФИФА прокомментировал удаление Зубкова
Футбол | 15 апреля 2024, 15:42 17
Экс-арбитр ФИФА прокомментировал удаление Зубкова

Олег Орехов считает, что игрока «Шахтера» могут жестко наказать

Тренер Фьюри рассказал, что его больше всего впечатляет в Усике
Бокс | 15 апреля 2024, 12:30 0
Тренер Фьюри рассказал, что его больше всего впечатляет в Усике

Шугар Хилл Стюард поражен способность украинца побеждать

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.