Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 24 июля 2016, 13:09
8410
12

Теренс КРОУФОРД: «Я делал с Постолом все, что хотел»

Чемпион мира по версиям WBC и WBO в первом полусреднем весе рассказал о своей победе над украинцем

| Обновлено 24 июля 2016, 13:09
8410
12
Теренс КРОУФОРД: «Я делал с Постолом все, что хотел»

Чемпион мира по версиям WBC и WBO в первом полусреднем весе 28-летний американец Теренс Кроуфорд рассказал о том, как ему удалось отобрать пояс у 32-летнего украинца Виктора Постол.

«Он — боксер, которому нужно занять определенную позицию, чтобы нанести удар, — заявил Кроуфорд. — Я делал так, чтобы он постоянно двигался на ногах. Держал его вне нужного ему баланса. С того момента, как я уловил его ритм, я делал все, что хотел. Каждый раз, когда я попадал солидным ударом, я чувствовал, что потрясаю его».

 

Источник Allboxing.ru
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Президент WBC рассказал, можно ли отменить реванш между Фьюри и Усиком
Бокс | 23 апреля 2024, 13:18 1
Президент WBC рассказал, можно ли отменить реванш между Фьюри и Усиком

Маурисио Сулейман готов обсудить другой запрос

Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 11:55 7
Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ

Игорь Бурбас утверждает, что базовой датой старта УПЛ 2024/25 является 3 августа 2024 года

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Степан Мельник
Кроуфорд сильный боксер. .К сожалению этот бой напоминал последний бой Кличка. Растерянность и не уверенность какая-то в действиях Постола. Да и в скорости Кроуфорд был быстрее.Такое впечатление что что-то пошло не так с самого начала -что и повлияло на сам бой.
Vitalik Shevshenko
КостромськийПоребрикВлаптях буде вчити наших козаків як аперкотиРоздавати
Hards00
той поэдинок , не все так просто було , мартишка виїбнутись захотіла от і розказує ))) , а так нічого особливого бій рівний , паро моментів мав використав молодець , а всяфким рагулям расіскім "Браво " це коли ваші бються , взагілі у боксі нулчі от і заходите до нас щоб себе поставити а ви нулі що у війні що у спорті ))) удачі )))) . Не та Россія що була колись а Козаки лишились )) , голими руками ваши до зубів озброєних банькуків бють , кадировці і дегестанці ваших хероїа в арміїї імеют як хочуть а ви і раді удачі вам у деградації скоро від вас ніочго не лишится , хохли вас як чечени іметь будут)))))))))))))
Олександр Іванович
Якби робив що хотів, то виніс би Постола в одну калітку, нокаутом. А так походу, зробив все що міг...
Graider
а нокаутіровать нє хотєл?
Di_DA
Делал все что хотел?!?! Убегал на задней скорости все 12 раундов балабол!!!
sidorchuke
ИДИ НАХУЙ! КОЛЗОМОРДОЕ!!!
Hards00
Пиздить , як пити дати , бачив я то
Serhii Shinkaruk
Мав на увазі перевагу Кроуфорда в трьох раундах + липовий нокдаун для Постола.
Serhii Shinkaruk
Теренс нічого не показав в ринзі видатного. Сам жодного разу не зміг потрібним чином "фіксуватися", щоб провести потужну тривалу атаку чи завершити бій достроково. І саме тому він постійно бігав. Бо знав, що трішки більша затримка для нього з опонентом на 10 см вище "смертельна". Те, що він побачив в бою Матісе — Постол. Взяв на озброєння цей таймінг і просто "вистрибував" з нього протягом всього бою на дистанцію дільшу за робочу для джеба Віктора. Слід визнати, що це був правільний план "В на бій для Теренса. І до такого "не боксування" не були готова команда Постола. Теренс швидший впершу чергу фізіологічно-антропометрично. Але ні я і ніхто інший не побачили його серійної "смертельної" роботи, яку, скажімо, демонструє Ломаченко. Кроуфорд, фактично, відскакав бій задкуючи з мінімальними втратами для себе, а не з тими, що були на картках. Реальна перевага в чотири раунди. Це без липових "домашніх" нокдаунів. Хто справді ретельно переглядав бій Постол — Кроуфорд, не міг не помітити, що вже в першому раунді Віктор кілька разів досить потужно попадав, фактично, в одне і те саме місце правим боковим. Теренс, скоріш за все, зрозумів, що вже до середини бою це принесе суттєвий результат Віктору. А тому ввімкнув план "В" (задкувати та плигати вперед) вже в другому раунді, покинувши "вивчати" суперника. Але ж ми пам'ятаємо, що Теренс обіцяв швидко розібратись з Віктором. Тобто пройти Віктора "в лоба". Так от план "А" команди Кроуфорда не спрацював.
Віктору Постолу бажаю щоб цей досвід пішов на користь. І стати мисливцем снайпером. У Віктора все для цього є.
eternity_solitude
не надто видовищний бокс був, але таке часто буває, коли титули об'єднуються. згадайте Кличко-Ібрагімов теж не надто видовищний, тактична боротьба з раунду в раунд і тут також було. ну, з 8 раунду перевагу Кроуфорда було видно, але в останньому раунді, коли Терес вже й язика показував мені подумалось, що веде він себе не як чемпіон, а як претендент. боксер переміг бійця, от такі пироги. ну не захотів Кроуфорд іти в зарубу... а так би хоч Вітя перевірив міцність підборіддя Теренса. ех...