Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 19 марта 2017, 10:25
11210
19

Головкин победил Джейкобса в 12-раундовом поединке

Казах выиграл единогласным решением судей

| Обновлено 19 марта 2017, 10:25
11210
19
Головкин победил Джейкобса в 12-раундовом поединке
vk.com
Як і належить чемпіонським поєдинкам цей бій обидва боксери розпочали досить обережно - ціна помилки могла виявитися непомірно високою. Головкін відразу захопив центр рингу і намагався донести до суперника одиничні джеби,  проте той впевнено контролював бій і тримав казаха на дальній дистанції. Другий раунд більш впевнено провів Джейкобс - комбінував удари,  небезпечно пробивав джебами і продовжував боксувати на відстані з чемпіоном. Наступні три хвилини довели очевидну істину - цей поєдинок мав стати дуже важким для підрахунку,  оскільки ініціатива постійно переходила від одного боксера до іншого.
 
Четвертий раунд став справжньою несподіванкою для американця - після потужних ударів в щелепу він опинився в нокдауні. Здавалося,  що неминуче наближається фінал поєдинку,  оскільки відчувши близький успіх,  Головкін обрушився з потужними ударами. Незважаючи на повністю провалений раунд,  завдяки хорошій роботі на ногах Джейкобс таки вистояв.  Далі події розвивалися за схожим сценарієм - чемпіон небезпечно пробивав джебами,  вміло різав кути і лише диво допомогло американцю почути гонг. 
 
Другу половину бою Головкін розпочав дещо пасивніше - незважаючи на зайнятий центр рингу він дозволяв супернику проводити небезпечні контратаки і лише час від часу вибухав серіями джебів або ударами по корпусу. 
 
Восьмий та дев'ятий раунд набагато впевненіше провів претендент. Джейкобс контролював хід бою,  вміло захищався і не дозволяв казаху пробивати у відповідь. Коли насувалася небезпека,  Деніел клінчував або швидко зміщувався у сторони - його робота на ногах конкретно у цьому поєдинку заслуговує окремої похвали. 
 
Чемпіонські раунди стали справжньою перевіркою нервів не тільки для боксерів,  але й для кожного,  хто дивився цей бій. Геннадій намагався підійти на середню або ближню дистанцію,  де він завжди почував себе як риба у воді,  проте вмілі захисні дії претендента зводили усі зусилля чемпіона нанівець.  До того ж,  пішовши у наступ,  казахський боксер доволі неочікувано почав багато пропускати. 
 
Одинадцятий раунд пройшов на зустрічних курсах,  проте втома після виснажливого бою давалася взнаки - якісного боксу і акцентованих ударів стало менше,  натомість збільшилася кількість клінчів.  Кінцівку раунду впевнено записав на свій рахунок Джейкобс - лівий боковий добряче потряс чемпіона. 
 
Останні три хвилини,  розуміючи,  що може програти,  Головкін розпочав досить активно.  Боксер зайняв центр,  намагаючись донести до суперника свої нокаутуючі удари,  проте нічого путнього з цього не вийшло.  Звязавши суперника в клінчі,  Деніел загасив атакуючу міць суперника і завдав декілька болючих ударів у відповідь.  Розв'язка могла наступити за п'ятнадцять секунд до кінця,  коли казах пропустив потужний удар зліва,  проте зібравши усі сили,  Головкін таки почув фінальний гонг. 
 
Долю поєдинку довелось вирішувати суддям - їх вердикт був одностайним - перемога чемпіона з рахунком 114:113, 115:112 та 115:112. Правду кажучи,  це був найслабший бій казаха за останні роки - для перемоги він зробив надто мало.  Натомість,  Деніел Джейкобс добряче здивував - підготувавшись до цього поєдинку як найважливішого у своєму житті - американець проявив усі найкращі якості і влаштував для Головкіна справжню перевірку.  Зважаючи на пасивність чемпіона та сильно проведений бій від Джейкобса,  суддівське рішення ще довго буде причиною обговорень та суперечок. 
 
Микола ТИТЮК

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 7
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией
Футбол | 27 марта 2024, 18:14 1
Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией

Михаил также признался, что уже устал от камбэков и хочет выигрывать более уверенно

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Igoreus Barmaleus
Гене уже считай 35. В этом возрасте люди начинают сдавать, тем более средневесы. Канело 26-летний пиздюк будет ждать пока Гене стукнет 40. А потом будет рассказывать как он победил многолетнего доминатора.
vladraschevski
Все равно против Лома нет приема! Ломаченко Вася будет десять лет лучшый в мире!!!
komp-iigor
Головкин в этом бою выглядел хреново и победа не убедительная. Тактики на бой нет, выехал за счет брони. Пора менять тренера.
Igoreus Barmaleus
Чтобы там канело не рассказывал он спрыгнул с боя против топового GGG и отдал пояс
checna-ebet-russia-7
Очень равный бой. Общая статистика все же в пользу Гены, но было очень похоже на ничью.
Сергей Козак
Для перемоги він зробив все...і виносливіший...перебігав ...і перебив
Той хто писав статтю про бій мабуть не бачив...коли таке писав
Джейкобс все ж таки найсерйозніший суперник був за останні роки...
Что сказать... Гена был функционально более готов чем Джейкобс...ОН ЕГО ЗАГАНЯЛ ЗА 12 РАУНДОВ...и ударов выбросил больше...Джейкобс это второй ворд... Также бегал от соперника...тут хоть победу отдали GGG заслуженно
Щетинин Максим
Пожалуй самый сложный бой в карьере у Гены. Нужно отдать должное Джейкобсу, который не переставал верить в собственные силы даже после того, как побывал на полу. GGG вовремя не перестроился и вплоть до конца боя шел вперед с мыслями об одном сильном ударе, что было его ошибкой. Очень много пропускал, а в концовке боя было видно как сильно устал. Думаю если бы в бою не было нокдауна, то кто знает чем бы кончился этот бой.
Тем не менее поздравляю Геннадия!
PS команда Альвареса очень грамотно тянет время каждый раз откладывая бой с Готовкиным, потому что понимают, то самое время играет в их пользу, и через год, явным фаворитом вероятного боя, уже будет Канело.
trance20
Наверное я что-то пропустил в этой жизни но почему на этом сайте так не любят Головкина?
Неужели посмел высказать в стиле Крым это Крым?)))
Правда не в курсе. Может просвятите. Лично я считаю его хорошим боксером.
checna-ebet-russia-7
А вот и стат от Сompubox. Гена лучше по общей статистике 8-4 по раундам, но вот по силовым 8-4 по раундам - Джекобсу.
Ossa8860
Ждал большего от GGG.
sunny.kh.ua
после падения джейкобса судья дал ему отдохнуть и прийти в себя
u.l.s.w
Бокс отличный. Гена минимально но все же походу победил.Теперь надо целиться на рыжего.Если у Гены не будет в карьере ни одного мегафайта его никто не вспомнит.
Олександр Іванович
Які можуть бути сумніви? Головкін чемпіон, ще й нокдаун був, тут без сумнівів....
kharkovkada
GGG - Лучший!!!!
Igoreus Barmaleus
Гена - король