Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 09 апреля 2017, 09:24
29451
45

Олександр Усик переміг Майкла Хантера!

Неймовірно видовищний бій завершився впевненою перемогою чемпіона

| Обновлено 09 апреля 2017, 09:24
29451
45
Олександр Усик переміг Майкла Хантера!
Top Rank
Серед трійки українських отаманів першим на ринг піднявся Олександр Усик. Як зазначалося раніше, команда чемпіона спеціально підібрала молодого непереможного суперника-американця з прицілом на заокеанську аудиторію. Прогнозовано перший раунд розпочався з пристрілки – боксери не поспішали лізти вперед, проте дещо активнішим виявився претендент, котрий через раз вистрілював в захист українця. Усик прекрасно працював на ногах, ховався за блоком  і лише на третій хвилині вибухнув серією небезпечних, які зірвали шквал оплесків у залі. Хантер підтримував  високий темп поєдинку і намагався відповідати на кожну атаку нашого чемпіона – проте як довго міг боксувати на таких швидкостях американець залишалося загадкою.
 
Третій період розпочався з швидких атак претендента, котрий наносив багато ударів в захист.  Усик терпляче вичікував і на останніх секундах вибухнув багатосерійною комбінацією, яка трохи згасила агресивного опонента. Неприємним дзвінком став четвертий раунд, в якому Олександр пропустив декілька бокових ударів. Боксери не цуралися видовищних розмінів, які робили бій яскравим і надзвичайно інтригуючим. Кінцівка першої половини перетворилася на справжню драму – суперники обмінювалися потужними ударами, особливо не піклуючись про захист – у такій ситуації переконливішим виглядав Усик, котрий завдав багато шкоди супернику своїми серіями.  
 
У сьомому раунді українець взяв паузу і віддав центр рингу, зосередившись на роботі другим номером. Яскравою особливістю цього поєдинку стали кінцівки фактично всіх раундів, в яких чемпіон методично розстрілював американця, працював серійно та добре рухався на ногах. Хантер декілька разів доносив свої удари до обличчя Усика, проте особливої загрози вони не несли. Несподівано для багатьох поєдинок не скинув обертів і досить довго проходив на високих швидкостях – якщо до активності українця ми звикли в попередніх боях, то Майкл не ховався за захистом, впевнено йшов вперед і продовжував демонструвати непогану стійкість.
 
Чемпіонські раунди розпочалися із затяжних атак українця, проте особливих проблем у претендента не було – прекрасна робота на ногах неодноразово рятувала Хантера. Разом з тим, наприкінці десятого раунду Усик добряче поцілив в опонента, перетворивши останні секунди на одностороннє побиття.  Неймовірно драматичний бій повинен був сподобатися навіть найвибагливішому вболівальнику – боксери фактично не використовували брудних прийомів та клінчів і не цуралися розмінів, котрі робили зустріч дуже цікавою і видовищною.
 
 
Дванадцятий раунд став справжньою окрасою поєдинку – Олександр Усик зібравши усі сили розпочав бомбардувати опонента небезпечними ударами, які змусили Хантера виживати у ринзі в прямому сенсі цього слова – як Майкл зміг достояти до кінця залишається загадкою. Всередині останнього періоду суддя відрахував нокдаун американцю, який не зважаючи на таку кількість пропущених пострілів, проявив неймовірну стійкість. Вердикт суддів лише засвідчив беззаперечну перемогу українського чемпіона. Перемога! Якщо попередній двобій ще залишав якісь питання, то після сьогоднішнього видовища американці просто зобов’язані ходити на бої українського козака. Далі все зосереджується в руках промоутерів – сподіваємось, що вже в наступному поєдинку Усик побореться з іншими чемпіонами крузервейту. 
 
Микола ТИТЮК
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Тренер Нганну назвал главную ошибку Фьюри в поединке против Франсиса
Бокс | 23 апреля 2024, 19:17 1
Тренер Нганну назвал главную ошибку Фьюри в поединке против Франсиса

Александр Захожий считает, что Тайсон не должен начинать играть с оппонентом

Комментарии 37
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kden67
Поздравляю Усика,конечно,но с таким ударом о супертяжах нечего и думать.
dikcher
Второй бой подряд, в котором Усик меня разочаровал. Хантер наглядно показал, насколько у Александра слабый удар. Особенно 12й раунд, когда Усик попал просто тучей ударов, но среди них не было ни одного акцентированного. У Хантера, даже, к концу боя не было и намека на "туман" в глазах.
vladraschevski
Усик учись у Гвоздика как лупить надо! Хотя может соперник был сильнее у первого Саши может? Вот так надо Америку завоевывать!
kden67
С Баширом некрасиво получилось...да и напрасно очень даже,как показывают последние бои Александра.Классика жанра -- менеджера задвигает тренера
tigrec1986
С таким боксом,врядли получиться у Саши завоевать этот вес!
Срочно нужно что то делать,Саша начал деградировать.
Zhez53
Проспал первые 10 раундов Усика. Но последние 2 - сильно разочаровали. Такое ощущение гладит , а не бьет. Т.е. выносливость накачал, а силы удара нет. Все удары идут за счет наваливания всем телом. По- моему это энергозатратно и даже я( неразбирающийся в боксе) видел, что досрочного завершения не будет.
dikcher
Пожалуй, мы с автором статьи смотрели разные поединки. Лично для меня этот бой не был ни зрелищным, ни уверенным со стороны Усика. Да и вопросов он оставил ещё больше, чем бой с Мчуну.
nordik1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Elblanko
Більш менш достойний суперник, і Сашка вже не фаворит. А гвоздик з ломаченком молодці.
tabinjoli999com.ua
Усик ти молорик!! все це классно и видно набираешь обороти!!! Удачи бро!! Хай тебе Береже Бог!! Дякую!!!
Jeck
Усику потрібно працювати над силою ударів.
В нього досить хороша швидкість на ногах, витривалість,
але удари як для такої вагової категорії дуже слабенькі.
zhyr
чого ви накинулись на Усіка? Хантер був досить рухливим, добре ухилявся від ударів....щоб завдати доброго удару, по ньому ще треба було попасти....подивіться на суперника Гвоздика, пер вперед, як танк, особливо не ухиляючись....там легше було пробити
Ossa8860
Да видел он этого пуйла... на банане...
Maxza
Люди, ви просто звикли де легких перемог Сані. Насправді бій був класний, зовсім без бруду, з достойним захистом від обох боксерів. Хантер сподобався. Атлетичний, великий розмах рук, грамотні переміщення по рингу. Легко судити з дивану. А Саня - молодчага! Переломив хід поєдинку та й вибагливу американську публіку зацікавив, враховуючи коментарі фанатів боксу, які дивилися цей вечір боксу на каналі HBO PPW
Щетинин Максим
Поздравляю Усика с победой, американец удивил конечно, настолько хладнокровно и уверено действовал в самых опасных для него моментах боя, что остается только снять шляпу. Саше желаю больше времени проводить в спортзале тренируясь, меньше говорить о своем преимуществе и великих планах на будущее. Этот бой наглядно показал еще работать и работать над собой.
an52
Не погоджусь з автором статті - бій зовсім не був драматичним та напруженим. Доволі швидко стало зрозуміло, що за очками Усік перемагає і що в обох боксерів немає нокаутуючого удару. Тому в усіх цих розмінах не було драми - звідки драмі взятися коли ризику немає, бо "ціна" пропушеного удару надто мала?
Ну а останній раун для Усіка взагалі був жалюгідним. Стільки ударів насипати на суперника, чимало разів попадати чисто по бороді і майже нульовий ефект... Звичайно, не всім дано бути нокаутерами, але якщо в тебе немає удару, нащо лізти в розміни?
garik83
Санька конечно с победой, но как то не ярко((( вяловато что ли...
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Олександр Фурів
усик хороший боксер проте нічого особливого, йому до Кличків чи навіть до рівня Ломаченка не досягнути. Не той рівень взагалі.
turist86
Усик бився круто. Але на початку трохи віддав супернику ініціативу, потім ліз у розмін, чимало пропустив. Я вважаю, що Олександр міг закінчити бій раніше, але спеціально вибрав таку тактику - видовище важливіше за швидкий результат. "Рубка", шоу, потрібні, щоб завоювати американську публіку, стати якомога популярнішим у США. Для максимального ефекту хотів нокаутувати Хантера в кінці, але той виявився мегастійким і не знати яким дивом не впав.