Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 19 июня 2017, 17:32
1868
3

Ігор ЖДАНОВ: «У голови комітету держдуми РФ Дегтярьова істерика»

Міністр молоді та спорту України відповів на заяву щодо позбавлення країни міжнародних змагань

| Обновлено 19 июня 2017, 17:32
1868
3
Ігор ЖДАНОВ: «У голови комітету держдуми РФ Дегтярьова істерика»
Sport.ua. Игорь Жданов

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов прокоментував заяву росіян щодо позбавлення України права на проведення всіх міжнародних змагань.

«У голови комітету з фізкультури і спорту окупаційної держдуми РФ такого собі пана Дегтярьова – істерика. Вимагає від світової спортивної спільноти «завершувати з міжнародними змаганнями в Україні». Формальний привід таких заяв – абсолютно законні дії Державної прикордонної служби України, яка відмовила у в’їзді на територію України одному з російських боксерів, який незаконно відвідував наш Крим.

Перше і найголовніше: Україна і надалі буде жорстко реагувати на порушення правил перетину наших міжнародно-визнаних кордонів. Ми не будемо впускати на територію України тих, хто незаконно відвідував окупований Росією #Крим. Неважливо, спортсмени вони, артисти, актори, бізнесмени, громадські діячі, політики чи ще хтось. Грубо порушили українське законодавство – несіть за це відповідальність.

Друге: тих російських спортсменів, які не порушували українських законів, спокійно пропускали в Україну для участі в офіційних чемпіонатах Європи зі стрибків у воду та боксу.

Третє: щодо «завершувати з міжнародними змаганнями в Україні». Істерика зрозуміла. Спільними зусиллями Мінмолодьспорту та усієї нашої спортивної громади великий #спорт повертається в Україну. А у Росії, навпаки, відбирають майже усі чемпіонати та етапи кубків Європи і світу через колосальні порушення антидопінгових правил.

Тому не заздріть, Дегтярьов, ми тільки розпочали. Україна – не Росія. Ми й надалі готові гостинно приймати міжнародні змагання та проводити їх на високому рівні», – написав Жданов у Facebook.

Источник Facebook
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Oleg Savchuk
Рашка крепко сидить на допінгу
airwolf77
что с Госдуры взять? если их элита то говном свою страну назовет,немытой расеей,дураками сами себя называют....
bonv
Україна – не Росія!!!