Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 05 августа 2017, 22:01
20667
14

Василь Ломаченко - Мігель Маріага. Анонс

Sport.ua представляє анонс поєдинку Василь Ломаченко - Мігель Маріага

| Обновлено 05 августа 2017, 22:01
20667
14
Василь Ломаченко - Мігель Маріага. Анонс
Getty Images. Василий Ломаченко

Страх втратити «нуль» в графі «поразки» - одна з найголовніших проблем сучасного боксу. Спортсмени, котрі розуміють високу ймовірність зазнати невдачі, з'являються в ринзі лише за гідну фінансову винагороду. Ця проблема торкнулася і українського чемпіона Василя Ломаченка - наш співвітчизник навіть пропонує власні гонорари тим опонентам,  які зможуть здобути над ним перемогу. Після поєдинку з Сосою промоутери розглядали безліч варіантів, серед яких найімовірнішим виглядала зустріч з колишнім кривдником - мексиканцем Орландо Салідо (44-13-4, 31 КО). На жаль, потенційний опонент спочатку висловив незадоволення фінансовою стороною, а потім заявив про травми і проблеми з вагою. Українець провів лише дев'ять боїв, проте вже наприкінці цього року планує перейти в третю (!) вагову категорію. Саме через брак гідної опозиції.

Після квітнего виступу Ломаченко заявив про бажання зустрітися з чемпіонами свого дивізіону, проте з ними не склалося. Менше місяця тому чемпіони Мігель Берчельт (32-1, 28 КО)  та Хесріл Коралес (22-1, 8 КО)  провели поєдинки проти Такаши Міури (31-4-2, 24 КО)  та Робінсона Кастельяноса (24-13, 14 КО)  відповідно. Ще один володар титулу Джервонта Девіс (18-0, 17 КО)  готується до поєдинку з Романом Мартінесом (29-3-3, 17 КО), який відбудеться наприкінці серпня. У такій важкій ситуації вибір впав на колумбійського «Скорпіона» Мігеля Маріагу. Будемо відверті - серед усіх доступних варіантів це найоптимальніший.

Маріага відноситься до класу добротних середняків,  які зірок з неба на хапають,  проте здатні добряче зіпсувати нерви будь-якому топ-боксеру. Колумбієць до 2015-го року виграв усі двадцять своїх поєдинків,  вісімнадцять з яких - достроково,  проте широкому загалу був невідомий, так як боксував з невідомою опозицією. Справжнім викликом для Скорпіона став бій з Ніколасом Уолтерсом,  який завершився поразкою для Маріаги. Після цієї невдачі боксер здобув три перемоги, а в квітні цього року у нього з'явився другий шанс поборотися за титул чемпіона світу. На цей раз - з перспективним мексиканцем Оскаром Вальдесом. Конкурентний двобій завершився дещо неочікуваною розгромною перемогою фаворита за очками.

Мігель Маріага - представник класичної колумбійської школи без явних недоліків.  Боксер частіше за все працює першим номером на дальній або середній дистанції. Володіє досить потужним ударом з обох рук, під час поєдинку чергує одиничні та багатосерійні випади, за що його називають Скорпіоном. Маріагу не можна віднести до захисних боксерів,  а тому бій з Ломаченко має шанси виправдати усі сподівання глядачів і стати цікавим та видовищним.

При всій повазі до колумбійського суперника,  головною інтригою поєдинку є раунд, в якому здобуде перемогу український Хай-Тек. Ні, це не зневага до Маріаги. Справа в тому, що наш співвітчизник надто високо підняв планку для своєї опозиції і боксерів,  які здатні показати бодай щось з українцем, можна перерахувати на пальцях однієї руки. Показовим прикладом є двобої з екс-чемпіонами Уолтерсом та Сосою,  яких Василь змусив виглядати недосвідченими аматорами.

Поєдинок Ломаченко - Маріага відбудеться п'ятого серпня,  проте через різницю в часі українці зможуть побачити бій недільним ранком о п'ятій годині. Трансляція запланована на телеканалі Інтер. На зважування боксери показали потрібну вагу - 59 кг у Ломаченко та 58,9 у Маріаги.

У випадку перемоги в бою з Мігелем, українець планує провести ще один поєдинок до кінця року, проте ймовірно в новій ваговій категорії. Найкращим варіантом залишається зустріч з талановитим Майкі Гарсією, але є одна перешкода - телевізійні контракти. Ломаченко зв'язаний договором з ESPN,  в той час як його суперник з Showtime. У будь-якому випадку всі думки нашого чемпіона на даний момент зосереджені на двобої з Мігелем Маріагою. Зустріч з колумбійцем - прекрасний шанс показати свої найкращі сторони і продовжити завойовувати американський ринок. Прогноз: Ломаченко ТКО 7.

Микола ТИТЮК

6 серпня. Ломаченко - Маріага.

ТВ-трансляція на телеканалі Інтер - 05:00

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова
Футбол | 27 марта 2024, 14:33 30
Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова

Алексей Сливченко анализирует вчерашний успех сборной Украины в матче против Исландии (2:1)

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vlad Rasevski
Давай Вася!!!
Дмитрий Киевский
Бой Васи - это праздник для любителей бокса всего мира!!! Лом показывает самый техничный бокс в истории!!! противники сдаются ибо не могут по нему попасть и в тоже время очень много пропускают!!! Вася близок к уровню бога бокса!!! у него скорость как в сериале флеш!!! у Васи впереди еще очень много поясов в разных категориях!!! Вася номер 1 в p4p!!!
bonv
З нетерпінням очікую на цей бій. Мало хороших боїв останнім часом.
yarik2805
Давай! Покажи що ти можеш! А ми з тобою вірні вболіваьники і друзі...!!
ssportt
Я думаю в 6 утра только начнётся.
Petro Kolos
Бий Василь, не промахнись)))
hater of haters
Народ, это в воскресенье в 5 утра бой, т.е. через 13.5 часов?
tabinjoli999com.ua
Вася Удачи!!!
P0rТuGaL
СКА, скоро ставки будут делать не на победу Лома, а в каком раунде соперник будет отказываться!)))
ostwind14
Просто лучший боксер мира вышел на тренировку, что-бы подарить радость людям от своих издевательств над соперником.
Третий соперник подряд отказывается драться с Васей после половины боя
Просто феномен, как он это делает?
Ossa8860
Да, это от души... Последний удар Лома лишил претендента мужества. А начинал тот борзо.
ostwind14
5:13, проснулся, сделал зарядочку, включаю сепарский Интер, и пока идет андеркарт, жду боя самого необычного и самого талантливого боксера в мире, чемпиона мира и просто отличного парня Васи Ломаченка! Вперед Hi-tech!
epikaey
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил