Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 19 августа 2017, 21:49
10090
8

Кроуфорд vs Індонго, Гвоздик vs Бейкер: бокс, який не можна пропустити

Sport.ua анонсує вечір боксу, який відбудеться в американському місті Лінкольн

| Обновлено 19 августа 2017, 21:49
10090
8
Кроуфорд vs Індонго, Гвоздик vs Бейкер: бокс, який не можна пропустити
Getty Images. Теренс Кроуфорд и Джулиус Индонго

У ніч з суботи на неділю прихильники боксу стануть свідками  декількох цікавих поєдинків. Головний бій вечора – Кроуфорд – Індонго, а в його андеркарті можна буде побачити бої Гвоздика, Уолтерса та Діліана Уайта.

Теренс КРОУФОРД (31-0, 22 КО) vs Джуліус ІНДОНГО (22-0, 11 КО)

В американському місті Лінкольн (штат Небраска) в поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу зійдуться американець Теренс Кроуфорд та Джуліус Індонго з Намібії. Ім'я першого добре відоме в боксерському світі - боксер вважається одним з найсильніших незалежно від вагової категорії і вже найближчим часом має всі шанси очолити рейтинг P4P. Кроуфорд володіє титулами WBC і WBO і за останні роки здолав багатьох потужних боксерів, серед яких Бьорнс,  Гамбоа,  Бельтран, Дюлорме та Постол. Востаннє на ринзі американець з'являвся в травні цього року, коли впевнено розібрав Фелікса Діаза.

На відміну від американця, Джуліуса Індонго до недавнього часу знали тільки на його батьківщині, в Намібії. Ситуація змінилася в грудні минулого року, коли африканець в Росії сенсаційно нокаутував чемпіона Едуарда Трояновського на сороковій (!) секунді.  Здавалося, що це одиничний випадок, проте через декілька місяців Індонго поїхав в Шотландію, де за підсумками дванадцяти раундів розгромив місцевого фаворита Рікі Бьорнса.

Кроуфорд - явний фаворит майбутнього поєдинку, проте існує надто багато питань, які дозволяють вважати суботню зустріч досить інтригуючою. Американець володіє фантастичним боксерським інтелектом і здатний прораховувати ситуацію в ринзі на декілька раундів вперед. Окрім того, Теренс прекрасно почуває себе в різних стійках, що значно ускладнює життя суперника.  Не зважаючи на те, що Індонго поступається класом,  його манера бою може стати досить складною перешкодою для американця. Намібієць боксує досить незграбно, використовуючи розмашисті удари та перевагу в габаритах. На мою думку, нас очікує інтригуюче протистояння, але за рахунок досвіду та кращої майстерності перемогу здобуде Кроуфорд.

Прогноз: Кроуфорд UD 12.

Олександр ГВОЗДИК (13-0, 11 КО) vs Крейг БЕЙКЕР (17-1, 13 КО)

Після неймовірно насиченого 2016-го року та початку 2017-го, в команді українського боксера були змушені знизити рівень опозиції. Нагадаю, Олександр Гвоздик в своїх останніх поєдинках яскраво розібрався з потужними суперниками - поразки в свій пасив записали Мохамеді, Карпенсі,  Чілемба та Гонсалес. На жаль,  знайти сильного опонента для наступного поєдинку не вдалося, тому вибір промоутерів зупинився на Крейгу Бейкері.

При всій повазі до американця, варто констатувати очевидне - нас очікує звичайний місматч. Бейкер досить рідко з'являється в ринзі - дебютувавши в 2008-му році боксер провів лише вісімнадцять поєдинків за дев'ять (!) років. Єдиним серйозним опонентом в кар'єрі Крейга став Едвін Родрігес, якому американець поступився технічним нокаутом вже в третьому раунді. Зважаючи на потужний удар Олександра Гвоздика та хороший таймінг, ймовірно, бій завершиться ще до середини поєдинку.

Прогноз: Гвоздик KO 5.

Діліан УАЙТ (20-1, 15 КО) vs Малькольм ТАНН (24-5, 13 КО)

Перспективний британець Діліан Уайт відверто розчарував вибором свого опонента. Після поразки від Джошуа, боксер провів успішну серію з чотирьох переможних боїв, в яких, зокрема, перебоксував міцного співвітчизника Девіда Алена та в драматичній видовищній зустрічі розібрався з Дереком Чісорою.

Малькольм Танн - відверто прохідний суперник, який завершив свою кар'єру в далекому 2007-му році після поразок від Кріса Ареоли та Александра Димитренка.  Перерва, яка тривала майже десять (!) років, закінчилася у 2016-му,  проте повернення на ринг вдалим не назвеш - одна поразка і одна перемога. Уайт виглядає досить потужним боксером і має всі шанси поборотися за чемпіонський титул. В разі перемоги над Танном,  хотілося б побачити британця в ринзі з переможцем пари Паркер - Х. Ф'юрі, Уайлдером або ж Белью.

Прогноз: Уайт КО 6.

Ніколас УОЛТЕРС (26-1-1, 21 КО) vs Артуро САНТОС РЕЙЄС (19-8, 5 КО) – поєдинок скасовано через незадовільний стан здоров`я Уолтерса.

Поєдинки транслюватиме у прямому ефірі телеканал «Інтер». Початок о 5 ранку.

Микола ТИТЮК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Нганну рассказал, что его разочаровало в бою с Джошуа
Бокс | 18 марта 2024, 11:18 0
Нганну рассказал, что его разочаровало в бою с Джошуа

Франсис уверен, что мог бы провести бой намного лучше

За Украину играть не сможет. Игрок Полесья получил вызов в другую сборную
Футбол | 18 марта 2024, 15:43 7
За Украину играть не сможет. Игрок Полесья получил вызов в другую сборную

Эмиль Мустафаев может впервые сыграть за национальную команду Азербайджана

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vlad Rasevski
Поправочка 14 победа 12 нокаут! Шестой раунд! Игра в кошки мишки и удар в висок! И на каркас 😜!
Vlad Rasevski
Саша красавчик! Без вариантов 14 нокаут!
Jovi Burst
Уолтерс после поражения от Ломаченко до сих пор прийти в себя не может. А Гвоздик раунда за два должен справиться, разве что сам поиграться захочет.
ser_nat
Можа, можа)))
Hoholin
Бокс, який можна пропустити
NICOLAOS1991
Шановний Микола Титюк!
Перед тим, як публікувати цей матеріал, треба було перевірити деяку інформацію, а саме: бій Уолтерса відмінено через застуду самого Уолтерса.
dikcher
И во сколько Гвоздик будет боксировать? А то неохота в пять утра непонятно ради кого вставать.