Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
1890
5

Шикуйтеся в чергу, хлопчики

Володимир Кличко визначився з майбутніми суперниками в чемпіонських боях

Ставши 23 лютого володарем чемпіонських поясів за двома популярними версіями (WBO й IBF), українець Володимир Кличко взяв певну паузу на перепочинок. Проте навіть перебування в Пуерто–Ріко, де Володя святкував свій 32–й день народження, не завадило суперваговикові визначитися з наступним суперником.

Отже, в липні Кличко–молодший вийде на ринг проти обов’язкового претендента WBO — 36–річного американця Тоні Томпсона. Головним кандидатом на місце проведення цього бою вважалося Монако, але переговори з монегасками успіхом не увінчалися. Тож зараз як арени поєдинку розглядаються чотири німецькі міста.

У випадку перемоги наступного разу Володя вийде на ринг проти обов’язкового претендента на титул за версією IBF — росіянина Олександра Повєткіна. Очікується, що це може статися наприкінці року в Берліні.

Тим часом з’явився ще один кандидат на зустріч із Кличком–молодшим. Британець Девід Хей, котрий нещодавно завоював аж три чемпіонські пояси (WBC, WBA, WBO) в першій важкій вазі, оголосив про перехід у найпрестижнішу вагову категорію й одразу кинув виклик українцеві. Щоправда, він і сам розуміє, що права на чемпіонський бій тут ще треба добитися, хоча й певен у своїй перевазі.

«У поєдинку з Ібрагімовим Кличко виглядав жалюгідно. Він навіть не намагався битися з вибуховими й потужними боксерами, які можуть одним ударом відправити його в нокаут», — без зайвої скромності заявив Хей. У відповідь Володя порадив британцеві доводити свою силу на ринзі, а не лише словами.

ДО РЕЧІ
Цими днями почесний чемпіон WBC Віталій Кличко офіційним листом підтвердив президенту цієї організації Хосе Сулейману, що ще до Олімпіади в Пекіні готовий вийти на ринг проти діючого чемпіона — нігерійця Самуеля Пітера. Завадити цьому не зможе навіть імовірна перемога Кличка–старшого на виборах мера Києва.

Андрій ФОМЕНКО

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Економ
Н-да.Відповідаю на інше повідомлення, а коментарій появляється не внизу (по-порядку), а вставляється всередину. Якась "дурня" виходить.
Економ
Попробуй замість імені набрати свій старий нік, - в мене ніби получилось.
Владислав Желудкевич
Томпсон так Томпсон, Поветкин так Поветкин, Хэй так Хэй. Если Владимир решил стать абсолютным чемпионом мира, ему нужно бить всех, кто только попадётся. Думаю, что в следующем году возможен объединительный бой за третий пояс по версии WBA, который сейчас у Чагаева и вполне вероятно, что это будет поединок против Валуева. До этого Валуев успеет провести одну обязательную защиту своего титула.